Iklan

Wednesday, 13 June 2012

Premium Items

Sekarang ni saya sedang menjalankan bisness kecil-kecilan. Bisness membekal premium Item untuk mana-mana agensi kerajaan dan orang perseorang yang berminat untuk mendapatkan khidmat saya amatlah dialu-alukan. Terdapat pelbagai rekaan menarik pen drive (customade) Harga yang ditawarkan amatlah berpatutan. Antara produk yang saya jalankan adalah :- 1. T-shirt (macam-macam ...request je) 2. Premium item (cth : Pen, note book, Pen Drive (boleh request design, payung dan byk lagi) 3. Mug - direct from factory 4. Beg - (Seminar beg, laptop bag dan bag pack) Berminat nak dapatkan khidmat saya hubungi : Azian bt Yusop (03-91342134 atau pun emailkan kepada nurizbake@gmail.com)

Friday, 8 June 2012

Hantaran Fira & Nizam (26/5/2012)

Berkonsepkan fresh flower..saya adunkan pelbagai jenis bunga so sweet kan..jom layang picture.. sirih junjung.. Ni la dia pengantinnya..so sweet